Synve trøje

Jagten på følgetråden

 

img_5792

Ork jøsses en jagt jeg har været på!

Jeg har i øjeblikket en ingendikkedarer på pinden, men vejen dertil, har ikke været nem 😅 Jeg har simpelthen været igennem et hav af forskellige mohair/silk mohair/kid mohair/andre følgetråde –  ja you name it!

Jeg er super kradse følsom og tester alt garn på min kind – ja så hvis i der en freak, stå i en garnbutik og gnubbe kinden mod alt garn, så er det bare mig 😂 Men jeg synes altså, at det er den nemmeste måde, at mærke om garnet kradser 🙈

Jeg har ledt længe (!) efter en mohair, som ikke kradser min (åbenbart super følsomme) hud 😳 Jeg har været igennem hjertegarn kid mohair, sandness silk mohair, austermann kid silk og drops alpaca silk. Jeg er endt med at bruge drops alpaca silk (jeg veeeed godt det ikke er en mohair) men den giver det samme fluffy udtryk og så kradser den ikke! 👌🏻 Farveudvalget er også bredt – what’s not to like.

Så nu må pindene gerne arbejde lidt af sig selv, så den kan blive færdig 👌🏻

img_5804

- Birgitte

2 kommentarer

  • Birgitte

    Hej 🙂 Tak for dit indlæg. Jeg er også følsom overfor krads og har kun funder Drops Air som ikke kradser mig. Men vil gerne strikke i mahair, ligesom dig 🙂 Men den du nævner kunne være en mulighed for mig! Det eneste er bare at jeg har hørt at alpaca og især brushed alpaka fælder rigtigt meget. Hvad synes du om det her efterfølgende? At ens sorte jeans, jakke eller tshirt ligner at man har holdt en kat i favnen 🙂
    Mvh Birgitte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • CharlotteR

    Jeg har samme “problem” som dig. Har efterhånden prøvet forskellige silk/ mohair blandinger og synes at ALT kradser. Har flere trøjer, som bare ligger på hylden, fordi det kræver en langærmet t-shirt under, for at jeg kan holde ud at gå med trøjerne… Jeg er så glad for, at dit skriv dukkede op i søgefeltet, da jeg googlede. Jeg vil fluks prøve Drops alpakka silk, til mit nyeste strikke projekt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Synve trøje